Södra Munksjön logotyp, länk till startsidan.


| Skeppsbron

Blommor, ljusslingor och Munksjötornet i bakgrunden.

Besök den nya tillfälliga parken

Inom kort är den nya tillfälliga parken helt färdig. Kvar att göra är några småjusteringar som kommer bli pricken över i:et i Skeppsbrons nya oas. Men redan nu kan du nyttja parken till rekreation.

Om du ännu inte hunnit besöka den nya tillfälliga parken i Skeppsbron kan det vara ett utmärkt besöksmål under din promenad i området.

Redan när den tillfälliga parken anlades under 2022, framför kvarter 3, var det meningen att parken så småningom skulle behöva flytta. Nu när byggnationen av Skeppsbroparken står i startgroparna behövde parken flyttas till en ny placering. Nu mera hittar du den tillfälliga parken på HSB:s kvarter 5.

Här kan du strosa runt bland träd och planteringar, sätta dig på en parkbänk och vila efter en promenad runt Munksjön, eller ta med dig picknick och sitta och umgås med dina nära och kära vid något av borden. Även ett pingisbord finns att tillgå.

Inom kort kommer gräs sås för att göra parken ännu lite gönare. Härifrån kan du sedan se byggnationen av Skeppsbroparken från första parkett när den sätter igång i sommar.

Sittplatser och bord bredvid en odlingslåda med blommor
Odlingslådor med blommor, ett pingisbord och kvarter 9 i bakgrunden.
illustrerad bild av parken uppifrån