Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon
Facebook-ikon
Instagram-ikon
Twitter-ikon

2016-10-31

|

Vill du vara med i vår film?

Den 8:e och 9:e november spelar vi in en film om vårt arbete i Södra Munksjön. Vill du medverka eller vara statist i filmen? Hör av dig till oss!

Vi söker medverkande och statister i blandade åldrar (från ca 25 år och uppåt). Inspelningen den 8:e november kommer till största del ske utomhus i Södra Munksjön mellan ca kl. 09-16. Onsdagen den 9:e november är vi inomhus och spelar in i två pass: mellan kl. 08-11.30, och sedan mellan kl. 14-19. Ingen medverkande eller statist har repliker, men vissa kommer synas mycket i filmen. Vi bjuder på lunch och en riktigt rolig och lärorik dag!

Filmen kommer bli ett par minuter lång och ska förmedla visionen och arbetet med utvecklingen av Södra Munksjön.

Är du sugen på att vara med? Eller känner du kanske någon som skulle passa framför kameran? Skicka bild, en kort beskrivning av dig själv, kontaktuppgifter samt vilken/vilka dagar du kan medverka till info@sodramunksjon.se senast den 2 november 2016!

Tack för hjälpen!

Vill du veta mer?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för löpande information

E-postadressen lagras och behandlas endast för att vi ska kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig.
Vid varje nyhetsbrevsutskick kan du välja att avprenumerera på nyhetsbrevet eller uppdatera din e-postadress.

Logotyp, Södra Munksjön

Södra Munksjön Utvecklings AB är ett helägt kommunalt bolag vars syfte är att leda och driva fram stadsomvandlingen i Södra Munksjöområdet. Bolaget har ett samlat ansvar för frågorna inom området och ska genom samarbete och goda kontakter förverkliga det, av Jönköpings kommunfullmäktige, fastslagna ramprogrammet.

Läs om webbplatsens tillgänglighetöppnas i nytt fönster